nov 142010
 

Ett steg 2 som innebar steg 3! En helg i Västerås. 

Efter en tämligen dålig match mot ett tämligen dåligt Vassunda kunde lag och ledare sova med en vinst (34-20) i alla fall. 

Tidiga matcher är inget som varit framgångsrikt tidigare och inte var det denna söndagmorgon (matchstart kl 0900) heller. Även om spelet var ganska jämnt lyckades Irsta vinna (de hade de gjort utan domarnas hjälp), förlust alltså 17-27. 

Vassunda hade spelat betydligt bättre mot Lindesberg och då kändes sista matchen osäker. Sista matchen mot Lindesberg blev helt avgörande vilka som skulle gå vidare till steg 3 (förutom Irsta som vunnit två matcher och var klara), Mantorp eller Lindesberg. 

En mycket jämn match där lagen turades om att leda med upp till tre mål, men MIF kunde knipa segern (21-20), bla efter en lyckad punktmarkering i slutet av första halvlek. 

Det stora var inte att vinna och gå vidare utan att man gör det på två avbytare, vara v en är målvakt. Så med två målvakter och sju utespelare orkar man spela tre matcher på tjugo timmar! Superkillar!! 

Å att s k expert som AlltomHandboll inte har koll på läget och gissar galet, dvs tror sig kunna förutspå utgången, ger ju lite extra krydda. Men om de kunde det då behövde ju inte matcherna spelas. 

Vinnande lag - steg 3 nästa!

Sorry, the comment form is closed at this time.