nov 182012
 

En studieresa med och kring Ascom.

Avresa från Linköping ca kl 14 måndag tillsammans med Cornelia, som var reseledare och arrangör. Byte i Norrköping. På det tåget höll ungen framför hälla vatten i Cornelias datorväska, men det klarade sig. Byte i Katrineholm. Fika/lunch i bistron.
Den förbeställda taxin visade sig var beställd till 2135 även den, inte 1835. Så Stefan skulle få åka två taxi…

Eget kök på Hotell Allen i Göteborg.

Ett Göteborgsvarv och resten av kvällen fördrevs med Fotbollsgalan.

Tisdag.
Till Ascom till kl 9.  Innan Elin och Oskar kom hann vi med ett intressant pass. Sedan fick vi ännu mer intressanta sanningar från Ascom.

Eftermiddag och vidare mot Malmö.
Jag hade… hmmm… jag hamnade bredvid en kille som upptog enåenhalvplats. Jag kände mig liten och även när jag var som störst hade jag känt mig liten. Men han kanske inte ska så långt… Nå tillräckligt långt för att han skulle somna och hans armar och ben började trycka mig ännu mer mot mittgången… Men han pillade lite med sin iPhone4S ibland… Å… hoppsan, den ramlade ner på golvet… Hur ska detta gå? Jag har ju inget märkt, sitter med lurar i öronen och läser… lutad ut i gången.
Efter ett par försök ger han upp och väntar, somnar igen… Innan Helsingborg har han på något förunderligt sätt fått tag i telefonen. Å i Helsingborg går han av!
Jag brer ut mig ordentligt resten av resan till Malmö.

I Malmö blev det ett kortare brolopp, åtta (?) bropassager.

Kakelugn på Hotel Royal i Malmö.

Onsdag morgon mot Köpenhamn, avstigning Kastrup. Taxi, första riktiga (=Mercedes) tar oss till St Elisabeth.

Där vi träffar Caroline och Rune som berättar om hur WLAN-telefoner och larm nyttjas.

Å så vidare mot Ascoms kontor i Glostrup. Även nu med riktig taxi.

Å efter ett pass (ja information, inte motion) på Ascom-kontoret vidare till Herlev Hospital.

Därefter i Mercedestaxi till Kastrup i ca 140…

En mycket intressant och trevlig resa. Jag följde ”bara” med, hade släppt taget och bara vara med. Gjorde vad jag blev tillsagd och var där jag skulle vara när jag skulle. Å det är ju ett bra betyg till vår reseledare 🙂

Så tack till kollegerna Cornelia, Elin, Stefan och Oskar. Anders och Rune med fler på Ascom och Caroline på Region Hovedstadens Psykiatri och alla andra som på något sätt bidragit.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.