Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/romlin.eu/public_html/romlin.eu/wordpress/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 666
Stor buss vs. liten Håkan III – romlin.eu
nov 252015
 

Så händer det saker igen… Denna gång med svaret från Bliva Buss först:

Vi tar verkligen sådana här händelser på största allvar. Jag kan hålla med dig om att vi har skött det här ärendet dålig. Vi har rutiner på hur sådana här ärenden med personskador och dylikt ska skötas. Att man ska ringa upp kunden omgående och få en bild hur situationen är.
Vi har tyvärr missat det, det har helt enkelt ramlat mellan stolarna. Vi är fler som håller på med kundärendena, en av dom blev sjuk. Så vi hade inte synkat ihop oss gällande ditt ärende. Vi har sett över rutinerna så det inte ska hända igen. Det är absolut ingen bortförklaring, det blev tyvärr bara så här.
Nu till punkt 7 anspråken:
Vi har ju våra regler när det gäller sådant här.
Vi vill att du lämnar in kvitto på reparationen av glasögonen. Kvitto på reparationen av din cykel. Samt att du visar upp kvitto på din jacka och lämnar in den samtidigt när du lämnar kvittona på Bliva Buss depån i Mjölby (Kungsvägen 15-17).
Så får vi behandla dina kvitton och höra av sig till dig.
Vi har våran huvuddepå i Motala, men eftersom du bor i Mantorp så kan du lämna in allt där.
Får önska dig en fortsatt trevlig dag!

Å mitt svar/kommentar:
1. Det är bra att rutiner finns och att de ses över och rättas upp.
2. Vi får se det som positivt att vi alla – Bliva Buss, chauffören och jag – lärt oss av händelsen, för det har vi väl?
3. Kvitto på glasögonen och cykeln förstår jag, kommer nu lämna in dessa för rep.
4. Kvitto på jackan är jag inte med på, avser ni den gamla jackan? Om så är fallet vad händer om jag inte har kvittot kvar (vilket ”man” normalt inte har så länge efter att man tagit ett klädesplagg i bruk).
5. När har Mjölby-depån öppet?

20151112_104250_1

Sorry, the comment form is closed at this time.