maj 222010
 

En uppgift, och dessvärre den enda hemläxan, i ledarutbildningen är/var att skugga en chef/ledare. Efter en tids fundering över vilken chef/ledare inom LiÖ jag skulle kunna tänka mig skugga insåg jag att det fanns ingen.

Vad finns det då för alternativ? Ja, inom nätverket SLT finns en del chefer å via projektledarkursen(2008)  har jag någon… Men vem o varför..? Går det att motivera en extern skuggning?

Nåja, valet full på kollegan/vännen J i Uppsala. Skälen till det är många. Då kunde jag ju också åka till Tobo och eftersom framförhållningen var ganska god och optimismen stor (då) så kunde man ju även kombinera det men en längre tur på småvägar med Mercan. Så det blev att ta ut en semesterdag för tanken var ju mer nöjen än arbetet å då slapp jag ju motivera resan för chefen. Nu blev det dock inte så, som de som läser merca.sevet, å så här efteråt så var det bra för nu blev det mer tid till skuggning och annat nätverkande.

Så torsdagen 20 maj var jag i Uppsala och fick en annan syn på chefskapet än jag hade tidigare, en mer positiv syn. Från att inte haft några tankar alls på att vilja bli chef till att åtminstone börja fundera på det, men det är långt kvar. Så stort tack J för de timmar du ställde upp för mig.

Efter en sväng till Tobo och hämtning av grejor så avslutades dagen i Uppland med ett par timmar med vännen M på Restaurang Alexander den store som dock inte var som den brukade, men vad gjordet det med en varm försommarkväll och gemytligt ”gagg”.

Även ett stopp hos mamma&pappa hanns med innan hemkomsten efter en lång, bra, givande och trevlig dag.

 Tagged with:

Sorry, the comment form is closed at this time.