mar 112010
 

Först måste jag reflektera över folk som inte hälsar längre. Efter att ha stått på min plats vid alla matcher (i stort sett) jag sett i Klämman och under tio år varit aktiv på ett eller annat sätt så finns det folk som inte hälsar längre. Det märktes redan i höstas men blivit mer märkbart sista matcherna. Jag har inget behov (tvärtom) att var ”kändis” men folkvett…
Nåja det varit inte det som det skulle handla om.

Verkade som om det var klart att GP inte kan/vill/får gå upp till ettan så Mantorps IF/HF är tydligen klart för avancemang. Kul. Speciellt kul för Thomas Wallin som tog över i ett nedåtgående läge. De tidigaretränarna lyckades ta ner MIF två divisioner på två säsonger.

Gick hem när det var en kvart kvar. Det är inte roligt med handboll. Jo, men inte på denna mellannivå. Landslagsmatcher och elitseriemacther, det är kul. Ungdomsmatcher är kul även om man ibland undrar om de (oavsett ålder) verkligen lärt sig något om handboll. Men inte division två, det är för stor skillnad mellan lagen. I trean och fyran är det underförstått skillnader, men engagemanget och glädjen finns – annars skulle de inte hålla på.

Men tvåan – nej.

Men hjälper det att MIF kommer(?) att spela i division 1 (blir det söder eller norr?).

Var detta min sista a-herrmatch?

Sorry, the comment form is closed at this time.