mar 282010
 

Så var säsongen över för denna… hmm… säsong. Läs mitt sista referat på MIF:s hemsida.

Borde vara andra än jag som summerar säsongen (å nån annan som som skriver verksamhetsberättelsen?) så jag ska inte blir lång.

Officiellt har det inte framgått någon form av ambition för P94-95 även om jag försökte locka fram det redan 19 september i Ambition, mål och vision.
Nu nådde man inte det som jag ansåg vara rimlig nivå, men med lite mer flyt vissa matcher så hade man det. Kan dock konstateras att spelet varit bra mycket bättre de sista (dock inte sista) matcherna än i början. Mindre slarv, bättre skott och mycket bättre försvar.

Så kan man bara hoppas att tillräckligt många (i princip alla alltså) fortsätter nästa säsong även om 94:orna går vidare till gymnasiet i höst.

Peter och Jonas har skött träningarna (tror jag) bra, har ju faktiskt bara varit på en(?) riktig (förutom den gång det var dans på schemat) om ens det. Planeringen, framförhållning och tydlighet kring cuper har inte varit vad jag förväntat mig och jag förutsätter att det inte blir några överraskningar om någon cup framöver.

Sorry, the comment form is closed at this time.