jan 302009
 

Torsdagens resa till Stockholm, Dataföreningen och Nätverket Unified Communications (en del av Stockholmkretsen av DFS) var… intressant.

Att Microsoft’aren som kom var mer eller mindre oförberedd, verkade så i alla fall. Han hade precis ominstallerat (!!, hade han Windows Vista..?) sin datorn och hade därför inte allt han skulle visa. Han hade inte tillräcklig koll på lokal och dess utrustning (man kan fråga i förväg) och inte heller hade han tagit med sig högtalare som gav tillräckligt bra ljud (dock en USB-ansluten högtalartelefon från Polycom). Han verkade inte heller ha koll på vilka företag/organisationer som deltagarna representerade. Jag tolkade dock att flertalet var från mindre företag och då kan man, kanske, förstå upplägget. Det var en säljpresentation, inte en teknisk och funktionell presentation som skulle ha varit lämplig för denna typ av engagerad och intresserade personer.

Vid presentationen av övriga nätverksmotorer, förutom M (som gjorde en bra insats och verkar kompetens, intresserad, klurig och inte minst viktigt, engagerad) brydde sig en inte ens om att resa sig eller vända sig om till oss som satt på raderna bakom honom (vilket alla gjorde som inte satt på första raden). Dåligt – det är inte alla som känner apan, även om man beter sig som en…

Sorry, the comment form is closed at this time.