Hallåhallå

Titel: Hallåhallå

Premiär: 7 februari

Speltid: 1 timme 38 minuter

Genre: Komedi, Drama

Regi: 

Skådespelare: , mfl.

Handling: En gång var det Disa och Laban och deras två barn. Men nu har Disas man skaffat en ny kärlek, nya kläder och en helt ny framtid, medan Disa fastnat i ett liv satt på vänt. Men så dyker en babblande sjubarnspappa från Grycksbo upp på biblioteket. En ilsken patient vaknar till liv på jobbet. Och en ny kampsport kommer till stan. Plötsligt tar livet en annan vändning. (Från SF.se)

Mina tankar: Första tanken var; ”dåligt Photoshoppad poster”, som dessutom är ganska likt Maria Bloms tidigare film ”Masjävlar” (utspelar sig också i Dalarna(!) ). Men man har lärt sig med åren att inte döma en film på ytan/postern, vilket också känns som jag har yppat om tidigare. Jaja, nu är det så.

Tempot är bra – bara en liten snabb dipp drygt 2/3 in. Å andra sidan klockar den in på under två timmar, så det kan vara en orsak också. Så inga tråkigheter här inte.

Trots att det inte är något jättenamn i rollistan så presterar samtliga här mycket bra. Som ytterligare tillägg är även sångaren David Lindgren med gör en liten biroll, och klarar det bra på sin karisma.

En klart godkänd film. Det är ganska mycket ”skratthumor”, vilket är trevligt. Bra foto, musik och skådespelare. Titeln är också lite finurlig, vilket man göra en koppling till inom tio minuter – kul. Betyget blir en…

film 3-5

Läs även recension hos MovieZine

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.