Familjetrippen

Titel: We’re the Millers

Premiär:  20 september

Speltid: 1 timme 50 minuter

Genre: Komedi

Regi: 

Skådespelare: , mfl.

Handling: Langaren David Burke blir rånad på hela sitt lager och måste smuggla knark för att betala skulden. Men hur ska han ta sig osedd över gränsen? Han övertalar strippan Rose, den övergivne Kenny och tonårsrymlingen Casey att bli hans helyllefamilj under en kort resa fram och tillbaka över den mexikanska gränsen. I en enorm husbil ger sig ”familjen Miller” iväg för att fira nationaldagen med lite knarksmuggling. Vad kan gå fel? (Från SF).

Mina tankar: Den här hade jag haft ögonen på, en sån där knasig komedi, det gillar jag. Så det fanns definitivt förhoppningar.

Och med facit i hand, så är det här 1.50 som flyger förbi fort, hög underhållning, anser jag. Jag tycker dom har fått ihop en riktigt bra ensemble, med fin kemi, vilket även gäller för de flesta birollerna.

En i raden av bra komedier i år. Bra komediskådespel för övrigt, inte alltid det händer i komedier. Möjligen att det ska höjas ett varningens finger, det här med censur tror jag dom skippat helt (hel okej för min del – då blir det som det var tänkt?), det finns en del scener som skulle kunna anses ”osmakliga”.  Det gäller ju att det roliga ska gå hem hos åskådaren, och i det här fallet (som i många andra) så tycker jag det är stundtals jätteroligt. Många, många skratt. Och så är det alltid kul med bloopers i eftertexten, inte allt för ofta sådant är med nu för tiden. Betyget blir en…

film 4-5

Läs även recension hos MovieZine

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.