Kärlek Deluxe

TitelKärlek Deluxe

Premiär: 17 januari 2014

Speltid: 1 timme 32 minuter

Genre: Komedi

Regi: 

Skådespelare: , , mfl.

Handling: Chic-lit-drottningen Selma Trastell har allt men är ändå inte nöjd. Hennes böcker säljer som smör men sågas allt värre av kritikerna i takt med framgångarna. Hon drömmer istället om att skriva en viktig bok och ta plats i finkulturens salonger. Selma möter sin hårdaste kritiker, den blivande akademiledamoten Britta Mattsson som slagit vad med sin förläggare om att hon kan göra Selma till en ”riktig” författare. (Från SF.se)

Mina tankar: Efter att ha sett trailern till den här så var jag ytterst tveksam, men som många gånger förr, se filmen och döm sedan. Får väl se hur det går med det…

Skådespelarna tycker jag är högst mediokra, saknar utstrålning och kemi. Tejle’s karaktär störde jag mig på något så otroligt. Ljusglimten är ”förlagsreceptionisten”, som jag kände igen från Crazy Pictures från Norrköping.

Njae, detta var väl inte jättebra. Trots detta så fanns det ett par roliga moment och one-liners. Undrar också om dom använde sig av en praktikant för ljudläggningen, för den var otroligt ojämn – volymmässigt. Annars så har man sett den här historien ett antal gånger i lika utföranden, och man kan i princip lista ut hur det kommer sluta inom 10-15 minuter. Tur att den inte var så lång. Betyget blir en…

film-2-5

Läs även recension hos MovieZine

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.