Delivery Man

Titel: Delivery Man 

Premiär: 31 januari 2014

Speltid: 1 timme 45 minuter

Genre: Komedi, Drama

Regi: 

Skådespelare: , mfl.

Handling: David Wozniak är en medelmåtta, en dag får han reda på att han genom anonyma donationer till en fertilitetsklinik, 20 år tidigare, att han är biologisk far till 533 barn. Nu har 142 av dem inlett en rättegångsprocess för att få reda på hans identitet. Han måste då bestämma sig om han ska göra sin identitet offentlig eller inte.

Mina tankar: Hade inte någon koll på denna (knappt att den fanns). Blev dock smått tveksam när Vince Vaughn’s namn dök upp på duken, han som ju inte har gjort några toppfilmer senaste åren. Tydligen har regissören Scott gjort en remake på sin egna film från 2011 (som dock gick under annan titel och var ”mindre”).

Som sagt, tycker Vaughn är lite sisådär, men får i den här filmen spela med lite mer djup än normalt. Tycker väl inte att det är toppenkemi mellan samtliga, men individuellt så funkar det för vad som ”krävs”.

En okej/sevärd film, enligt mig. Humor (som ger ett par skratt) blandas med viss seriositet, skådespeleriet funkar och flyter på bra tempomässigt. Betyget blir en…

film 3-5

Läs även recension hos MovieZine

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.