Baksmällan del III

Titel: The Hangover Part III

Premiär:  31 maj

Speltid: 1 timme 40 minuter

Genre: Komedi

Regi: 

Skådespelare: , mfl.

Handling: Den här gången finns det inget bröllop och ingen svensexa. Så vad kan gå fel? Det mesta visar det sig när allas vårt ”Wolfpack” är i farten. (Från SF).

Mina tankar: Den, vad som är sagt, avslutande delen i serien. Hade inte jättestora förhoppningar, efter flertalet sämre recensioner (”men den kan väl inte vara så dåligt?”). Dock så verkade den helt okej, av trailern att döma.

Speltiden: Trots en relativt kort speltid så känns det som att även dom inte har lyckats. Speciellt med tempot, då jag tycker det finns ett flertal gånger då det blir ganska segt.

Skådespelarna: Samtliga, från tidigare filmer repriserar sina respektive roller, trots det så tycker jag inte att det – den här gången – är några hej dundrande insatser.

Musiken: Upplever jag som ett högst mediokert soundtrack, till skillnad från de tidigare filmerna. Kanske jag hade för höga förhoppningar?

Totalt: Filmen gör inte direkt sitt namn troget (ingen baksmälla) och åker nog mest på framgångsvågen som det två tidigare filmerna har haft – som också levt upp till namnet. I stort är det några få skämt som går att skratta till/med (vissa som redan visats i trailern och inte är något nytt), i övrigt så var det en ganska trist historia. Även om det är en komedi så känns det som att det på nåt sätt platsar bättre i action-genren (mest för att det inte blir allt för många skratt). Besviken helt klart (och för en gångs skull så håller jag med ”kritikerna”). Betyget blir en…

film-2-5

Läs även recension hos MovieZine

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.