New Year’s Eve

Titel: New Year’s Eve

Premiär: 25 december

Speltid: 1 timme 58 minuter

Regi: Garry Marshall

Skådespelare: Sarah Jessica ParkerJessica BielAshton KutcherMichelle PfeifferZac EfronRobert De NiroHalle BerryJessica BielKatherine HeiglJon Bon JoviSofía VergaraAbigail BreslinJake T. AustinJosh Duhamel, mfl.

Handling: I New Year’s Eve får vi följa par och singlar i New York på den mest magiska av kvällar, nyårsafton. (Från SF).

Mina tankar: En film med halva Hollywood, kan det bli nåt bra utav det. Citerar från SF ”Bland filmens stjärnor ser vi bland andra Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar®nominerade Abigail Breslin, Chris Ludacris Bridges, dubbla Oscar®belönade Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar®nominerade Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, dubbla Oscar®belönade Hilary Swank och Sofia Vergara”. Alltså en film likt ”Valentines Day”, som även den hade halva Hollywoods elit i.

Speltiden, tyckte jag kändes som den sprang iväg, kändes mer som den var en 90-minutare. Alltså innehållsrik

Skådespelarna, ja, det är ingen som gör ett dålig jobb, om jag tar det den vägen i stället för att rabbla upp allihopa enskilt.

Musiken fungerar och jag tyckte den var bra, enskilt en 3/5 på ett ungefär.

Totalt en okej film. Kanske aningen mycket ”kliché”, man får följa dessa olika personerna (som på ett eller annat sätt känner varandra) och sen blir det lite ”klump”, kanske att den påminner lite om ”Love Actually”. I övrigt också en bra eftertext. Hade från början tänkt en fyra, men betyget sänks lite p.g.a. en otroligt stor del reklam/produktplacering i stor del, nästan så att den kunde ha klarat sig utan ”normal” budget (56 miljoner, med alla dessa stjärnor), utan i stället sponsrats. Aningen irriterande, så betyget blir en…

 

 

Läs även recension hos MovieZine

2 tankar på “New Year’s Eve”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.