Love & Friendship

Titel: Love & Friendship

Premiär: 23 september

Speltid: 1 timme 32 minuter

Genre: Romantik, Komedi

RegiWhit Stillman

Skådespelare: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier SamuelTom BennettJenn MurrayStephen FryEmma GreenwellJustin Edwardsm.fl.

Handling: Lady Susan har bara varit änka i ett par månader, men möts redan av nya uppvaktare var hon än går. Det är nästan så att hon drivs på flykt från sitt tillhåll på godset Langford, för att undfly dessa flirtande herrar. Men det är en flykt hon till synes verkar trivas med, nämligen en jakt på ett nytt lämpligt gemål. Och så förstås en fästman till hennes dotter också. (Från SF.se).

Mina tankar: Är ju inte speciellt förtjust i kostymdramer. Visserligen har denna humorinslag, något som inte hör till vanligheten. Som tur är den inte överdrivet lång (som vissa i genren har tendenser att bli). Skådespelarna är det inte något fel på, utan presterar bra.

Trots att det inte är något klassiskt kostymdrama faller det mig inte i smaken. Visst den var rolig på sina ställen, men det räcker inte. Det blir en…

film-2-5

Läs även recension hos MovieZine

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.