Megaskrapan: uppdatering #1

I denna nya serie kommer jag skriva små uppdateringar  kring bygget som är och så småningom kommer bli Kingdom Tower. Dessa små texter kommer någon gång i månaden, alternativt mer eller mindre frekvent – beroende på om det händer något intressant med bygget.

Jag har forskat lite i ämnet under helgen och hittat lite roligt material, bland annat en time lapse-video och lite foton från entreprenörens ”byggkamera”.

Följande foton är tagna den 10:e i respektive månad.

Februari
Mars
April
Maj

Så med dessa bilder som facit man kan ju konstatera att det inte alltid går med 1 våning/4 dagar-tempo. Utan här ser man till att göra tornets kärna ordentligt. Uppe på våning 14 i och med sista bilden.

Rendering av Kingdom Tower

Läs uppdatering #2

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.