Spotify & Voddler

 

                                                                                                             

 

Detta är två tjänster som jag stark kan rekommendera att kika på.

Spotify, som är en online-musikspelare, där man kan lyssna på musik – helt lagligt – i stort utbud. Hur skaffar man det då? Jo, antingen får man en invite av någon som redan har det, eller så köper man ett premium-konto (99 kr/mån, och då får man möjligheten att lyssna på musik offline och man slipper även reklamen, som är i gratis-versionen). Men gratis-versionen fungerar mycket bra.

Voddler är samma sak, när det gäller film. Dock har Voddler bara en så länge en beta-version ute. Man kan signa upp sig på vänte lista på en invite, eller om man är Bredbandsbolags-kund så kan man få en invite via dom. Tjänsten har redan ett stort utbud av filmer som streamas i HD-kvalité. Har själv dock bara sett i hel film (Space Schimps – en 4:a) och lite av Valiant. Men jag är mycket imponerad av denna tjänst. Även TV-serier kommer att vara möjligt att titta på. Även här så är det reklam innan filmerna (som på bio, ungefär). Men vet inte om det kommer att finnas någon premium-version utan reklam, vilket det ju i och för sig kan vara värt.

Mer info på Spotify och Voddler

Lämna en kommentar