februari 11th, 2010 22:59

Ja idag har vi dansat halling hela dagen. Och det har varit helt underbart! Patrik Andersson har varit här och spelat för oss, både igår och idag. Men igår var det mest slängpolska och menuett som stod på programmet. Men som sagt, halling är en JÄTTEKUL dans när man får till det. Fick beröm av Andreas idag att jag var bra avslappnad och hade fint sväng.

 

I helgen var jag en sväng i Dalarna. Jag, David och Sara följde med SolAnn hem till Falun. Sedan på fredagkvällen åkte vi till Ovanmyra bystuga och dansade till Boda Spelmanslag. På lördagen så åkte vi till Rättvik och tog mått för nya dansskor. Det behövs när skorna ser ut så här:

 (Och här skulle det vara en bild men den vill inte visas… ska fixa det sen)

Så nu får jag snart ett par nya skor helt gjorda efter mina fötter. Det ska bli skönt. :-)

2 Responses to “Halling och nya skor”

  1. Anna Says:

    När får vi se en bild på dina skor?

    Hoppas allt bra med dig. Kramis a

  2. ankan Says:

    Förhoppningsvis snart.

Kommentera