januari 10th, 2010 0:11

Ja, nu har jag sett alla 6 Star Wars-filmerna. Jag kan väl inte påstå att de var så mycket att hänga i julgranen, men det var flera personer här som tyckte att jag borde ha sett dem. Mest för att det är kult, eller något liknande. Jag sov i och för sig minst en liten stund på alla filmerna, men jag tyckte som sagt inte att de var så roliga.

Förlåt Sara… De var mycket bättre när du kommenterade vad som hände och vad de sa. Då blev det faktiskt roliga :)

 

Sen får det bli Harry Potter-filmerna. De är mycket bättre tycker jag!

 

Kallt har vi här också. Ute är det mellan 10 och 30 minusgrader  och inne är det ca 14 grader varmt. Oljepannan är trasig och det kommer ta minst tre veckor innan vi får en ny. Så vi håller oss med värmefläktar och sitter mest i tv-rummet och kollar på film. Förkylningen har fortfarande inte gått över riktigt och nu är det fler som blivit sjuka. Jag tror att det är lite svårt att bli helt frisk med tanke på hur varmt/kallt vi har det inne.

One Response to “Star Wars”

  1. Anna Says:

    Brr låter kallt hos er. Vi har också så kallt men jag tycker det är lite mysigt. Krya på dig massor och tack igen för örhängena de använde jag på nyår. Massor med kramar från mig anna

Kommentera