december 20th, 2009 14:42

Ja nu var det visst jättelänge sen jag skrev nåt här. Det har hänt en hel del sen sist.

Det mesta som har varit har kretsat kring våran julkonsert. Repetitioner och planering och bakning och sånt som hör till. Och i torsdags var det så dags för konserten och den gick kanonbra. En bejublad show med sång, dans och musik samt också lite udda inslag. Det jag pratar om är så klart slut- och extranumrena.

 

Sen har jag fyllt år också, och blivit firad. Jättefint på morgonen och även under dagen. Jag bjöd på kakor och senare på kvällen gjorde jag risgrynsgröt till matlaget.

 

Vad har vi gjort mer för något då? Ja, det vanliga kan jag tänka, ätit och sovit. Men mest dansat. Mycket snö har vi fått också.

 

Nu är det jullov och igår åkte jag hemhem. Bilfärd till Örebro och tåg vidare till Mjölby. Och nu är det inte många dar kvar till jul.

Kommentera