november 8th, 2009 22:41

Ja, mycket har hänt den här veckan vilket är en anledning till att jag inte skrivit nåt, som påpekats.

I måndags så gjorde vi inget speciellt, då var vi bara glada för att vi var tillbaka allihopa efter lovet. Vi tittade på två avsnitt av True Blood. Sen blev det inte mycket mer.

I tisdags var vi på bio - Bröllopsfotografen av Ulf Malmros. En mycket bra film!! Kul skådespelare och vi var flera som fällde några tårar på slutet. Sen hann vi till och med handla innan tåget gick tillbaka till Tobo.

I onsdags var det spökhistoriekväll i stora huset. Ingrid och en annan kvinna berättade sägner. Samma program som de hade haft på Skansen på lovet. Sen var det så klart ett nytt avsnitt av True Blood.

I torsdags fick vi prova på 1800-talskläder för på torsdag ska vi ha 1800-talssalong i skolan. :-D Och dansa 1800-talsdanser fick vi också göra… och jisses vad det tog i vaderna. Det var inte lätt och dansa på 1800-talet. Upp på tå var det som gällde. Det var jättekul och prova alla klänningar.. Jag och Frida har de finaste klänningarna (enligt oss i alla fall). Och vi fick ha stjärtkuddar. Fint fint.
På kvällen sen var det Tobo-torsdag. En liten konsert och en massa dans.

I fredags hade vi jätteont i vaderna efter 1800-talsdansandet. Och vi hade ännu mer sån dans på fredagen. Stretching var väldigt populärt den dan.
På kvällen sen så åkte jag, Sara och Frida på DOS läger i Björklinge. Det lektes och dansades (och stretchades!!!).

I lördags var det danstävling på lägret och jag var med i alla tre grenarna (hambo, schottis och Polska från Bingsjö). Jag kom till final i alla danser också! Och kom tvåa i Bingsjö, med Pamis. Sedan var det tipspromenad i mörkret och mitt lag kom delad tvåa där också. Det var jättelätta frågor så vi började fundera på om det verkligen skulle vara så lätt. Men sen när vi kom in så fick vi följdfrågor på promenadfrågorna. Vi hade alla rätt (10) på ”utefrågorna” och sex rätt på ”innefrågorna”.

Idag så åt vi frukost, städade och lekte lite. Sen var det tack och hej och så drog vi innan lunchen. Pyttipanna ingen favorit. Vi skulle dessutom till Tierp och veckohandla innan vi åkte hem så vi tyckte att vi var lite smarta. Sen när vi kom hem så gjorde vi inte många knop…

Nu blir det till att sova!!! Pett fepp!

Kommentera