augusti 24th, 2009 20:00

Ja, då var det bara en vecka kvar tills jag har flyttat från metropolen Mantorp i Östergötland till metropolen Tobo i Uppland. Vad föranleder denna flytt då? Jo, jag ska gå kursen Folklig dans i Sverige på Eric Sahlström Institutet. Det har funnits i mina tankar i över två år, men nu ska det äntligen bli av. Och om precis en vecka så har utbildningen påbörjats. Imorgon åker jag, Sara och Stefan upp och ska lämna lite grejer.

Igår var det sista dansen med tjejerna. Jag hade faktiskt till och med planerat vad vi skulle göra :p Fem danser blev det. Genom eld och vatten/ankans dans, Wild Dance/partydansen, Lord of the Dance, Vårpolka samt I lågornas sken. Samtliga gjorda av mig och/eller andra i danslaget. Ni var superduktiga! Hoppas att det blir bra nu och att folk dyker upp. Lycka till!

6 Responses to “En vecka kvar”

 1. Gertrud Nilsson Says:

  Hoppas att dina förväntningar uppfylls, att du kommer att trivas och att du får riktigt trevligt.

 2. Christer Nilsson Says:

  Jag ska med stort intresse följa din öden och äventyr i Tobo!
  Farfar

 3. Katarina Says:

  Njut av livet och försök använda din magkänsla. Jag har massor att lära mig nu när jag börjar i FUL, jag känner bara igen namnet på den första dansen.

 4. Anna Says:

  Allt kommer ju som vanlig gå skitbra för dig…för du är ju bäst anncan:-P. Kramis a

 5. Pappa Says:

  Vilken tur att du har samma snälla pappa som din lillebror, som fixar så du kan skriva…

 6. ankan Says:

  Ja visst är det

Kommentera