augusti 31st, 2009 19:22

Då är första dagen i nya skolan avklarad. Många nya intryck att smälta och många nya människor att lära känna. Verkar som kul människor så det blir nog bra!

Var i Södertälje igår och tittade lite på när det dansades och de var så duktiga =D Hämtade Sara och Stefan på stationen och sen åkte vi och handlade mat. Resan upp gick bra. Om någon undrar om det var mycket trafik så blir svaret: ”Ja, det var andra bilar och det störde lite.” Men det gick som sagt bra. Vi mötte bara fem bilar efter att vi hade kört av E4:an, och då är det ändå en bra bit kvar. Vi kom fram tio i tio och fick skriva på hyreskontrakt och började packa upp i våra rum. Framemot halv tolv tog vi lite nattamat. Sen fortsatte uppackningen och jag kom i säng typ klockan ett.

Imorse vaknade jag klockan sju och låg kvar ett tag och läste. Sen blev det duschning och frukost. Sedan kollade vi på Frostbiten. Det är en ganska dålig film faktiskt. Halvtaskig story och ja, bara allmänt mysko. Klockan tolv var det lunch och sedan samling i salongen. Vi presenterades och fick lite info. Sedan delades vi upp i dansklassen och spelklassen och gjorde lite grejer var för sig. Sen blev det frukt och saft (och kaffe för de som ville). Rundvandring på skolan och sedan var det slut för idag. Då kopplade vi upp oss på internet och sen planerades det för matinköp. Tog med oss två stycken och åkte till ICA Supermarket i Tierp.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag ringa till mamma och pappa.

One Response to “Första dagen”

  1. Johan Says:

    Du borde ha bilder i din blogg ;) kram

Kommentera