augusti 29th, 2009 21:47

Snart så var det då dags att fara. I tisdags var vi ju som sagt uppe med en massa saker. En heldagsutflykt, kan man säga. Åkte hemifrån 7.45 och var hemma ca 22.00. Man var lite trött efter den dagen. Men mycket saker fick vi med oss.

I onsdags var Lisa här på lite fika. Mycket trevligt! Tack så mycket för present fina Lisa!!

Och i fredags så höll jag på och fixa med det sista. Inköp av cykelkorg och lås har skett. Idag har det storstädats i mitt rum. Jobbigt var det, men fint blev det. Avresa imorgon förmiddag för färd till Tobo, med Södertälje som mellanlandning. Lite dans, hemmagjord pizza och lite umgänge med släkten.

Kom nyss hem från kräftskiva hos Anna. Trevligt trots att vi inte vann på kubb.

2 Responses to “Snart…”

  1. Lisa Says:

    Ja det var trevligt! Varsågod, en liten present piggar ju alltid upp. och nu vet jag hur man spelar uno med:)

  2. ankan Says:

    =)

Kommentera