Archive for mars, 2010

Påsklov

onsdag, mars 31st, 2010

Ja, lovet började bra i fredags. Åkte till Örebro och gick på bio. Sen åkte vi hem till David. Helgen fortsatte och var mysig. Sen åkte jag hemhem på söndagen. Kul och träffa mamma, pappa och brorarna.

Broderi, bok, Sims och annan dataaktivitet är saker som jag pysslat med när jag varit hemma. Imorgon kommer Sara och Stefan och vi ska se på Kenny. Sen blir det dans i Landerydgården på kvällen. Sen kommer David hit. :-)

På fredag åker vi till farmor och farfar och påskar oss. Sen åker vi till Davids föräldrar på lördag och påskar lite till. Sen får vi se när vi beger oss tillbaka till Tobo…

 

LHC vann över Frölunda igår och är nu i semifinal. Semi spelas mot Djurgården med start imorgon kväll. HEJA CLUBEN!

Fel låt vann

lördag, mars 13th, 2010

Jaha, då vann fel låt i år. Anna Bergendahl…

Salem skulle ju vinna. Det såg så bra ut ett tag då Europa fick vara med och rösta. Och det var ju tydligt vilka låtar som skulle ha gått hem i stora finalen… Men sen kom lilla lilla Sverige och röstar lika puckat som vanligt. Vi satt här i Annexet och kollade på Melodifestivalfinalen och jag fick gråta lite och skratta lite och sjunga lite (fast det tyckte inte halsen om). Men fel låt vann i vilket fall som helst. Nu är jag arg och vill spela GH.

Sen förlorade LHC mot HV i tabellfinalen också på övertid, så nu vann HV tabellen.

Dålig dag helt enkelt!

Besök

onsdag, mars 10th, 2010

Nu är Linnéa här och hälsar på i ett par dagar. Det är jättekul! Förutom att både jag och Sara är sjuka. Sara har mest förkylning och jag har ont i halsen.

Förra veckan hade vi praktik och jag var på en förskola och ett fritids. Plus att jag hade min brors handbollslag en gång. Och praktiken går ut på att vi ska öva oss på att vara danslärare. Jag tycker att det gick bra på mina danspass och alla såg ut att ha roligt även om det kan vara svårt att erkänna efteråt.

Och på lördag är det final i Melodifestivalen. Startordningen är som följer:
1. You´re out of my life – Darin
2. Jag vill om du vågar – Pernilla Wahlgren
3. We can work it out – Andreas Johnson
4. Kom – Timoteij
5. Hollow – Peter Jöback
6. Unstoppable – Ola
7. I did it for love – Jessica Andersson
8. Keep on walking – Salem Al Fakir
9. This is my life – Anna Bergendahl
10. Manboy – Eric Saade

(mer info om det och låtarna finns på http://svt.se/melodifestivalen)