Archive for december, 2009

Vaccinationsrapport

måndag, december 28th, 2009

Ja då kan jag meddela att jag blev sjuk av min svinspruta. Feber och huvudvärk, ont i armen och annat otyg dagen innan julafton. Febern sjönk under natten till julafton och när jag vaknade på morgonen hade jag bara en gnutta feber. Armvärken satt dock i, i flera dagar. Den var helt borta igår. Mamma tror att jag skulle ha blivit sjuk även om jag inte hade vaccinerat mig men jag vet inte jag…

Imorgon ska jag träffa Anna, det var alldeles för länge sedan… Kul ska det i alla fall bli!

Julhälsning

torsdag, december 24th, 2009

Jag önskar alla läsare en riktigt GOD JUL!!!

Nu var det gjort också…

tisdag, december 22nd, 2009

Nu är jag också vaccinerad mot diverse svin… Tog svininfluensasprutan för ca 15 minuter sedan och det gick bra. Det gjorde ont precis i stickögonblicket, men nu känner jag ingenting. Lillebror hade tydligen haft jätteont i sin arm efteråt, se vaccination.

Jag hoppas i alla fall att jag inte blir mer sjuk än vad jag redan är eftersom vi ska åka till farmor och farfar imorgon.

Vidare rapport kommer…

Jullov

söndag, december 20th, 2009

Ja nu var det visst jättelänge sen jag skrev nåt här. Det har hänt en hel del sen sist.

Det mesta som har varit har kretsat kring våran julkonsert. Repetitioner och planering och bakning och sånt som hör till. Och i torsdags var det så dags för konserten och den gick kanonbra. En bejublad show med sång, dans och musik samt också lite udda inslag. Det jag pratar om är så klart slut- och extranumrena.

 

Sen har jag fyllt år också, och blivit firad. Jättefint på morgonen och även under dagen. Jag bjöd på kakor och senare på kvällen gjorde jag risgrynsgröt till matlaget.

 

Vad har vi gjort mer för något då? Ja, det vanliga kan jag tänka, ätit och sovit. Men mest dansat. Mycket snö har vi fått också.

 

Nu är det jullov och igår åkte jag hemhem. Bilfärd till Örebro och tåg vidare till Mjölby. Och nu är det inte många dar kvar till jul.